Säde kustus - Mare Vassiljev

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Vassiljev (24.06.1954 – 20.09.2017)
Mare Vassiljev (24.06.1954 – 20.09.2017) Foto: Arvet Mägi

Virumaa haridusrahvas on kaotanud hea kolleegi, särava õpetaja ja elurõõmsa sõbra, Juhan Kunderi Seltsi aadete väsimatu tutvustaja Mare Vassiljevi.

Mare Vassiljev oli hingelt õpetaja ja teadmiste jagaja. Ta oli Rakvere pedagoogikakooli õpetaja, Eesti ettevõtluskõrgkooli Mainor Rakvere õppekeskuse juhataja ja TLÜ Rakvere kolledži õpetajakoolituse osakonna juhataja, Juhan Kunderi Seltsi aktiivne tegelane ja juhatuse liige, rõõmus, hooliv ja imetlusväärne inimene.

Kaja Altermann, Mare Vassiljevi kolleeg Rakvere pedagoogikakooli päevilt, meenutas teda kui aktiivset inimest, kes alati seisis õiguse eest, olgu ametiühingu esimehe või kolleegina. “Mare oli eestvedaja ja tegutseja, paremuse poole suunaja, aktiivne ja loov inimene,” lausus Kaja Altermann, tuletades sooja sõnaga meelde tema korraldatud igakevadisi ekskursioone kooli kollektiivile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles