Külla tulevad “Minu näoga onu” loojad Tolk ja Maimik

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silmapilk: psühhoterapeut Marian (Evelin Võigemast) ning tema tähelepanu igatsev Hugo (Rain Tolk).
Silmapilk: psühhoterapeut Marian (Evelin Võigemast) ning tema tähelepanu igatsev Hugo (Rain Tolk). Foto: Kaader filmist

Rakvere Teatrikinos on kolmapäeval, 27. septembril kell 19 algaval filmi “Minu näoga onu” seansil kohal filmi režissöör Andres Maimik ja peaosatäitja Rain Tolk.

Režissööride Andres Maimiku ja Katrin Maimiku film “Minu näoga onu” jutustab loo lahutusjärgses masenduses muusikakriitikust Hugost ja tema isast. Hugo (Rain Tolk) soovib just hakata oma elu taas üles ehitama, kui tema ukse taha ilmub ootamatult tema isa, džässmuusik Raivo (Roman Baskin). Kiusliku loomuga vanamees teatab, et ta on kohe-kohe maist teekonda lõpetamas ja ootab ainsalt pojalt enda eest hoolitsemist.

Kui aga meeste ellu ilmub atraktiivne psühhoterapeut Marian (Evelin Võigemast), hakkavad isa ja poeg naise tähelepanu pärast konkureerima. Vanal riukamehel Raivol õnnestub luua ridamisi piinlikke episoode, millega Hugo romantilised plaanid ära rikkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles