Priit Rätsep jõudis Lätis meistritroonile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motokrossisõitja Priit Rätsep on üks nominente spordiaasta parimate valimisel Lääne-Virumaal.
Motokrossisõitja Priit Rätsep on üks nominente spordiaasta parimate valimisel Lääne-Virumaal. Foto: Rauno Kais

Pühapäeval peeti Lätis Cēsises Addinol Eesti ja Läti motokrossi meistrivõistluste finaaletapp, kus Läti meistritiitlit kaitses edukalt PMC Addinol Honda Racingu sõitja Priit Rätsep.

MX1 klassis osalev Haljala vallast pärit Priit Rätsep näitas kvalifikatsioonis Tanel Leoki järel teist aega. Kahe sõidu kokkuvõttes kuulus Rätsepale Väike-Maarja juurtega krossisõitja Harri Kullase järel ja Leoki ees teine koht. Eesti meistrivõistlustel sai Rätsep Leoki järel ja Kullase ees hõbemedali.

“Cēsises sai lõppkokkuvõttes asi tehtud, kuigi päev iseenesest ei sujunud kohe üldse. Esimeses sõidus juhtisin umbes poole sõiduni, aga siis läksid käed nii täis, et ei saanud enam Taneli ja Harriga võidu sõita. Teises sõidus oli enesetunne parem, aga siis kadusid sõidu keskel tsiklil tagapidurid ära, ja no ilma nendeta ikka sama kiirust väga ei hoia. Niipalju oli mul õnne, et Tanel kukkus, ja tänu sellele olin teises sõidus ikkagi teine ja ka etapil kokku teine,” kõneles Rätsep ja lisas, et kokkuvõttes võib hooajaga rahule jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles