Hoidistekonkurss “Paabu 2017” ootab mõõtu võtma moose-kompotte-salateid, mis sellel hooajal purki pandud. Traditsiooniliselt on novembri teises pooles Art Café hotelli hoovimajas toimuval tunnustamisüritusel võimalik igal huvilisel neid kõiki mekkida ning kuulda žürii hinnangut.
Tellijale
“Paabu 2017-le” annavad aktsenti pihlamarjad
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oodatud on kõikvõimalikust toorainest valmistatud magusad ja soolased hoidised. Et tänavune sügis on helde punetavate pihlamarjade poolest, siis erikategooriaks on just pihlakahoidised. Samuti jätab žürii endale õiguse välja anda eriauhindu.