Eesti meistrid näitasid Rakveres klassi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna meistritiitli teenisid RSK sPORTKUNDA, Kadrina Karud ja kuni 15-aastaste noormeeste RSK sPORTKUNDA tiim.
Maakonna meistritiitli teenisid RSK sPORTKUNDA, Kadrina Karud ja kuni 15-aastaste noormeeste RSK sPORTKUNDA tiim. Foto: Ain Liiva

Rakveres startis nädalalõpul 3x3 saalikorvpalli Eesti meistrivõistluste võistlussari. Avaetapil, kus mängiti noortetiimide vähesuse tõttu ainult meeste arvestuses, kuulus turniirivõit Paide Spordikeskusele. 

Suvise võistlussarja Sprite Streetball esikohatiim ja ühtlasi riigi meister Paide Spordikeskus, kelle eest mängisid Mario Polusk, Jaagup Toome ja Mirko Oja, sai Rakvere kunstmurustaadioni välisväljakutel peetud jõuproovi finaalis 11:6 jagu Eesti Maaülikoolist. Viimaste eest rassisid Ott Sellis, Ott Toomsalu, Erkki Voronin ja Ken Karja.

Kolmas koht kuulus pealinna meeskonnale Fat Kids, kuhu kuulusid Oskar Tammejõe, Alan Kalda ja Rene Rooneem. Pronksimatšis olid nad 15:11 paremad Lääne-Viru tänavusest kullatiimist RSK sPORTKUNDA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles