Kunda noored kutsusid kandidaadid aru andma

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Kutsar keskerakonnast, Kaido Veski Ranna-Viru valimisliidust ja Einar Vallbaum valimisliidust Meie Kodu kaitsesid Kunda kooli aulas üleeile peetud debatil oma seisukohti.
Riho Kutsar keskerakonnast, Kaido Veski Ranna-Viru valimisliidust ja Einar Vallbaum valimisliidust Meie Kodu kaitsesid Kunda kooli aulas üleeile peetud debatil oma seisukohti. Foto: Aarne Mäe

Üleeile õhtul pidasid valimiseelset debatti ühinevasse Kunda, Viru-Nigula ja Aseri omavalitsusse kandideerivate kahe valimisliidu ja keskerakonna esindajad. Debati kutsusid kokku noored.

Valimisliitu Meie Kodu esindas ettevõtja, endine maavanem ja riigikogu liige Einar Vallbaum, valimisliitu Ranna-Viru praegune Kunda linnapea Kaido Veski ja keskerakonda nimekirja kolmas number Riho Kutsar, kes on Aseri vallavolikogu esimees ja endine Aseri kooli direktor.

Esimesena tõi Riho Kutsar ühisvalla olulisima probleemina välja vajaduse Aseri kool lõpuni renoveerida, Kaido Veski sõnul on esimene suurem ülesanne panna ühinemisel tekkinud aparaat tõrgeteta tööle, Einar Vallbaumi hinnangul tuleb kõigepealt lõpetada valla raha raiskamine maksumaksja arvelt, tuues näiteks pillamisi viimatisest valitsemisajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles