Alguses oli sõna. Siis mindi metsa.

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud reedel avati Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse initsiatiivil koostöös riigimetsa majandamise keskuse (RMK) ja Eesti Vabariigi 100. aastapäeva toimkonnaga Sõnamets.
Läinud reedel avati Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse initsiatiivil koostöös riigimetsa majandamise keskuse (RMK) ja Eesti Vabariigi 100. aastapäeva toimkonnaga Sõnamets. Foto: Sven Zacek

Oandu matkaradade naabrusesse on kerkinud kummaline installatsioon, mis lähemal vaatlusel osutub ajakirjanikele pühendatud sõnametsaks. Mis asi see veel on?!

Lahemaa männikus on nööriga puutüvede külge seotud Eestile oluliste ajakirjanike nimedega puidust sildid. Kohale juhib suurte valgete tähtedega värav.

Ent sissejuhatuseks soovitan lugeda Jorma Sarve meeleolukat meenutuskildu selle kohta, kuidas kohtusid välismaa ajakirjanikud ja Eesti loodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles