Väike-Maarja tüdruk krooniti Miss Euroopaks

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annalisa Kesküla tundis end rahvusvahelisel võistlusel ja suurtel lavadel enesekindlalt, see hakkas silma ka žüriile.
Annalisa Kesküla tundis end rahvusvahelisel võistlusel ja suurtel lavadel enesekindlalt, see hakkas silma ka žüriile. Foto: Anneli Kalamäe

Väike-Maarja gümnaasiumi 5. klassis õppiv Annalisa Kesküla on heledapäine habras tüdruk, kelles piisavalt tarmukust, et juba nii noorelt modelli- ja missilavadel tegusid teha.

Septembri viimasel nädalal esindas Annalisa Eestit Kreekas peetud festivalil Little Miss World. Annalisa osales modellide kategoorias ning tuli tagasi koju, taskus tiitel Little Miss Europe. Tüdruku sõnul jõudis ta Kreekas toimunud võistlusele pärast konkursi Little Miss Estonia võitmist.

Rahvusvaheline lastefestival toimus Kreekas Thessalonikis ning sellel võistles 60 osalejat kogu maailmast. Annalisa ema Anneli Kalamäe rääkis, et on tütre huvile modellinduse vastu alati kaasa elanud ning nüüdki käidi võistlusel just modellide kategoorias. “Kui oleks keskendutud üksnes ilule, siis see ei oleks meile oluline olnud,” nentis ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles