Lääne-Virumaale lisandus üks kõrgema taseme vilemees – Toomas Kiis

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Pikkade aastate järel mullu Eesti korvpalli meistriliigas Lääne-Viru korvpallikohtunike põua lõpetanud Margus Napile lisandus teinegi siitkandi õigusemõistja – Toomas Kiis.

25-aastane Aasperest pärit Kiis, keda spordihuvilised teavad eelkõige Rakvere JK Tarvas esindusmeeskonna jalgpallurina ja võibolla vähem Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnas töötava arstina, läbis Eesti Korvpalliliidu kohtunike divisjoni juhi Rain Peerandi sõnul riigi juhtivate korvpallikohtunike seminari Käärikul.

“Toomas on aastaid vilistanud meeste esiliigat ning naiste meistriliigat, kus ta on kohtunikuna arenenud ja enesega tööd teinud,” rääkis Peerandi. “Järgmiseks sammuks oligi saada jalg Alexela korvpalli meistriliiga ukse vahele. Need mängud on küll teisest puust kui seni, aga see ongi enese näitamise koht: mida oled omandanud ja kuidas uuel tasemel toime tuled.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles