Kultuuridebatt: odavast kohvist kultuuri sisuni

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Debatilaua taga: Erni Kask (paremalt), Anti Poolamets, Anne Nõgu, Velvo Väli, Eino Vaher, nurga taha jäävad ka Ülo Lodeson, Triin Varek ja Roman Kusma.
Debatilaua taga: Erni Kask (paremalt), Anti Poolamets, Anne Nõgu, Velvo Väli, Eino Vaher, nurga taha jäävad ka Ülo Lodeson, Triin Varek ja Roman Kusma. Foto: Meelis Meilbaum

“Palun pange see mikrofon laua peale,” ütles Rakvere teatris toimunud kultuuridebatti juhtinud Erni Kask rahuliku häälega hetkel, kui kired saalis ja debatilaua taga olijatel pea kohal kokku kolksusid.

Sest kirglikuks see kippus. On ju kultuur miski, mis ei jäta külmaks selle valdkonna tegijaid ega ka neid, kes kultuuri eelkõige tarbimisega panustavad.

Teatri korraldatud valimiseelse kultuuridebati laua taga istusid keskerakonna Rakvere linnapeakandidaat Triin Varek, valimisliidu Rakvere Heaks esindaja Ülo Lodeson, üksikkandidaat Eino Vaher, sotsiaaldemokraadist teatrijuht Velvo Väli, IRL-i esindanud Anne Nõgu, reformierakonna esindaja Roman Kusma ja EKRE Rakvere linnapeakandidaat Anti Poolamets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles