Lääne-Viru ujulad piletihindasid väga kergitama ei kipu

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni spordikompleksi ujulas klientidele ajalisi piiranguid ei seata ning lisaks ujumisele võib vabalt käia auru- või leilisaunas.
Vinni spordikompleksi ujulas klientidele ajalisi piiranguid ei seata ning lisaks ujumisele võib vabalt käia auru- või leilisaunas. Foto: Marianne Loorents

Neljast väljaspool Lääne-Viru maakonnakeskust tegutsevast suuremast siseujulast pakub soodsaimat üksikpiletit Tamsalu spordikompleks. Kalliks ei saa nimetada ka ülejäänute pääsmeid.

Sel hooajal septembri keskpaigast uksed avanud Tamsalu spordikompleksi ujulas tänavu piletihindu ei tõstetud. Kompleksi juht Krista Lepik rääkis, et täiskasvanu pääseb veerõõme nautima neljaeurose piletiga, õpilasel ja pensionäril tuleb maksta üks euro vähem.

Murekohaks on Lepiku ütlusel ujula katus, mis hakkas suvel vihmadega vett läbi laskma, kuid sellele probleemile leitakse tema kinnitusel lahendus kindlasti enne talve tulekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles