Algava nädala esimene pool toob tugevat tuult ja vihma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihm.
Vihm. Foto: Meelis Meilbaum

Eeloleva nädala esimene pool tuleb sügiseselt tuuline ja hoovihmane.

Esmaspäeval suundub osatsüklon Läti poole ja selle kirdeserv katab Eestit. Öösel on pilves selgimistega ilm ja vihmasadu piirdub Ida-Eestiga. Puhub lõunakaaretuul, hommikul kagu- ja idatuul 3–9, öö hakul rannikul kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on 0–6, kohati 9 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves ilm ja aeg-ajalt sajab vihma. Puhub ida- ja kirdetuul 4–9 m/s. Põhjarannikul tugevneb tuul 5–12, pärastlõunal puhanguti 15–20 m/s. Sooja on 7–11 kraadi.

Teisipäeval jääb madalrõhkkond Eesti vahetusse lähedusse tiirlema. Teisipäeva öösel on pilves ilm ja ajuti sajab vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–5 m/s, põhjarannikul kirde- ja idatuul 5–11, puhanguti 15 m/s. Saartel ulatub põhja- ja loodetuul 8–13, puhanguti 15–20 m/s. Sooja on 3–9 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, kuid õhtuks sajuhood harvenevad. Puhub kagutuul 5–11, puhanguti 15 m/s. Saartel puhub loodetuul 7–12, puhanguti 15–20 m/s. Sooja on 6–11 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkond kaugeneb ja selle servas on öösel kohati sajuhooge. Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Põhja-Eestis puhub kirde- ja idatuul 5–11, öö hakul puhanguti 15 m/s. Lõuna-Eestis ja saartel puhub edela- ja läänetuul 3–9, öö hakul saartel ja läänerannikul puhanguti 15 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Sooja on 2–8, rannikul kohati 10 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 3–7 m/s. Sooja on 7–12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles