Viru-Nigula vald lõpetas uhke peoga

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peoperemees Meelis Parijõgi (tagaplaanil) plaksutab vallavolikogu esimehe Ervins ­Veitsursi peokõne peale.
Peoperemees Meelis Parijõgi (tagaplaanil) plaksutab vallavolikogu esimehe Ervins ­Veitsursi peokõne peale. Foto: Andres Pulver

“Ervinsi saapad on ikka väga suured, et neisse astuda, aga minule oli see ääretult kiire ja põnev aeg,” ütles Viru-Nigula vallavanem Raido Tetto oma eelkäijale Ervins Veitsursile viidates Viru-Nigula valla lõpupeol.

Eneselegi ootamatult Viru-Nigula vallavolikogu kõige staažikamaks liikmeks muutunud Meelis Parijõgi kutsus neljapäeva õhtul oma Lammasmäe puhkekeskusesse kõik kunagi Viru-Nigula vallavolikogusse või -valitsusse kuulunud inimesed ning suur osa neist tuli ka kohale. Raido Tetto nentis, et tulemata jäid need, kes on siit ilmast juba lahkunud või Soomes tööl.

Vallavolikogu esimees ­Ervins Veitsurs meenutas, et Viru-Nigula vald sai omavalitsusliku staatuse 1991. aasta 12. detsembril ning tollased külanõukogu saadikud muutusid vallavolikogu liikmeteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles