Eelmisel nädalal oli Rakvere haiglas titebuum

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiest tüdrukust üks, seitsmest  lapsest viimane. Emmeline Kuu­salu sündis ­neljapäeval ­Rakvere haiglas kibekiirel ajal. Kuusalude pere on nüüdsest viieliikmeline.
Viiest tüdrukust üks, seitsmest lapsest viimane. Emmeline Kuu­salu sündis ­neljapäeval ­Rakvere haiglas kibekiirel ajal. Kuusalude pere on nüüdsest viieliikmeline. Foto: Marianne Loorents

Ivo Kuusalul täitus suur unistus – ta on nüüdsest kolmekordne paps. Emmeline Kuusalu sündis neljapäeval kell 15.22. Tüdruku sünnikaal oli neli kilo. Peaaegu tund aega varem oli ilmavalgust näinud pisut suurem tüdrukutirts Keity Kaljusaar. Viiendal oktoobril oli Rakvere haiglas tavapärasest kiirem: tublid ämmaemandad aitasid ilmale lausa seitse last.

Eelmise nädala algus oli Rakvere haigla sünnitusosakonnas üsna tavapärane. Esmaspäeval sündis kaks, teisipäeval üks ja kolmapäeval kolm last. Neljapäeval aga tulid ilmale viis tüdrukut ja kaks poissi.

Rakvere haigla vanemämmaemand Lemme Luik ütles, et praegu on tõesti ilus tõusulaine. Küsimusele, kas ja miks mõni periood on teisest viljakam, vastas ämmaemand, et selle kohta selge arusaam puudub. “Pakutud on õhurõhu langust, lisaks juhust ja täiskuud,” loetles Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles