Kaspar Pomerants edestas Läti olümpiasportlast

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Madilainen (taga, vasakult), Karmo Aros, Alo Altermann, Kaspar ja Kaarel Pomerants ning Ander Adel (ees, vasakult) ja Janar Madilainen laadisid Mallorcal päikesepatareisid.
Alar Madilainen (taga, vasakult), Karmo Aros, Alo Altermann, Kaspar ja Kaarel Pomerants ning Ander Adel (ees, vasakult) ja Janar Madilainen laadisid Mallorcal päikesepatareisid. Foto: Erakogu

Samal ajal kui lõputuna näivad valingud ei lasknud Eestis vihmavarju käest panna ning kõle tuul kolletanud lehti keerutas, veetsid seitse Virumaa meest aega Mallorca liivarannal.

Esimesel päeval võttis neid vastu vihmasadu, edaspidi nautisid võrkpallurid aga selget taevast ning 25–30 soojakraadi.

Kaarel Pomerants, Alar Madilainen, Kaspar Pomerants, Alo Altermann, Karmo Aros, Janar Madilainen ja Ander Adel viibisid kümme päeva lätlaste korraldatud rannavõrkpallilaagris. Virumaa vollemehed panid pundi kokku ning läksid päikese ja palmi alla. Trenni rassisid virulased teha kaks korda päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles