Rakke volikogu viimane istung kujunes tuliseks

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa vallavolinikke on filmimise küsimuse vaagimiseks võetud pausi ajaks koosolekuruumist lahkunud, teised püüavad arutelule keskenduda seina ääres istuvate külaliste valvsa pilgu all.
Osa vallavolinikke on filmimise küsimuse vaagimiseks võetud pausi ajaks koosolekuruumist lahkunud, teised püüavad arutelule keskenduda seina ääres istuvate külaliste valvsa pilgu all. Foto: Eva Klaas

Rakke vallavolikogu kitsavõitu saal oli neljapäevase, valla ajaloo viimase istungi alguseks puupüsti rahvast täis, mitmel korral tuli toole juurde tuua.

Juba enne päevakorra kinnitamist võeti eelarvekomisjoni esimehe Kalju Tamme ettepanekul istungi kavast välja üks kohaliku rahva seas diskussiooni ja negatiivset hoiakut tekitanud punkt, mis puudutas vallavanem Andrus Blokile preemia maksmist hea töö eest ametis oldud aastatel. Tamm leidis, et eelnõu on põhjalikult läbi töötamata ning selle vastuvõtmine sellisel kujul võib tekitada kogukonnas liigseid pingeid.

Otsus vallajuhile preemia määramata jätta oli üks väheseid küsimusi, milles volikogu liikmed olid üsna ühel meelel. See aga emotsioonidest tuliseks köetud saali ei jahutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles