Lähipäevade ilm pakub peamiselt plusskraade

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevisse jagub vihma ja lörtsi.
Lähipäevisse jagub vihma ja lörtsi. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Lähipäevade ilm pakub peamiselt plusskraade, samuti ei pääse vihma- ja lörtsisajust, prognoosib ilmateenistus.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Rannikul võib kohati sadada veidi lörtsi ja vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 3–8, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi lund ja lörtsi sadada. Puhub kagutuul 5–10, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi, saartel kuni +2 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Saartelt vihma ja lörtsina algav sadu levib hommikuks Kirde-Eestisse. Sisemaal läheb sadu üle lörtsiks ja lumeks. Puhub kagutuul 5–10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel vahemikus 0 kuni -5 kraadi, saartel tõuseb 1–4 soojakraadini. Päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, ennelõunal Kirde-Eestis ka lund, pärastlõunal kagu poolt sajuvõimalus väheneb. Puhub kagu ja lõunatuul 7–12, rannikul puhanguti 15, pärastlõunal pöördub saartelt alates edelasse ja tugevneb saartel ja rannikul puhanguti 20 m/s. Sooja on 2–6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 7–12, rannikul ja saartel puhanguti 15–18 m/s. Õhutemperatuur langeb vahemikku 0 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi, lund ja vihma. Puhub edela- ja läänetuul 7–12, rannikul, saartel puhanguti 15–18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles