Esmaspäev tuleb vilu ja tuuline

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lohesurfaritele tähendab tugev tuul häid tingimusi surfi nautimiseks.
Lohesurfaritele tähendab tugev tuul häid tingimusi surfi nautimiseks. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Ilmateenistuse prognoosi järgi on esmaspäev vilu ja tuuline.

Öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lörtsi ja lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 2–8, saartel ja läänerannikul kuni 11, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -5 kraadi, saartel tuleb kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja kagutuul 4–7 m/s ning laine kõrgus on 0,3–0,8 meetrit. Võib sadada veidi lund ja nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -3 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lörtsi ja lund, õhtul sajuvõimalus suureneb. Puhub kagutuul 4–10, saartel ja läänerannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -3 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja kagutuul 4–7 m/s ning laine kõrgus on 0,3–0,8 meetrit. Võib sadada veidi lund. Nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles