Lähipäevade ilm talvekülma veel ei too

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv Tapal.
Talv Tapal. Foto: Kadi Tommula

Kuigi möödunud nädalal algas talv, ei too alanud nädal veel talvekülma, prognoosib ilmateenistus.

Öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis ka lund, hommikuks saju võimalus väheneb. Tuul pöördub lõunast edelasse ja läände, tugevus on 6–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +1 kuni +6 kraadi, öö hakul Ida-Eestis kuni -2 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Ennelõunal puhub läänetuul 4–10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Pärastlõunal pöördub tuul lõunasse ning saartel on tuule kiirus õhtul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +1 kuni +6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 17–20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 5–12, saartel ja rannikul puhanguti 17–20 m/s, õhtul tuul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lörtsi. Puhub lõuna- ja kagutuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +1 kraadi, saartel tuleb kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab kohati lörtsi, pärastlõunal mitmel pool vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus +1 kuni +5 kraadi.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 4–10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõunakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles