Lähipäevad toovad nii öösel kui ka päeval miinuskraade

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm kisub külmaks.
Ilm kisub külmaks. Foto: ALICE CHICHE/AFP

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevadel nii öösel kui ka päeval oodata valdavalt miinuskraade.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Saartelt levib lumesadu üle Eesti ida suunas ning tuiskab. Kagu- ja idatuul tugevneb 7-12, puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on Ida-Eestis vahemikus -5 kuni -8, Lääne-Eestis -1 kuni -4 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund ja tuiskab. Lääne- ja Lõuna-Eestis sajab ka lörtsi ning on jäidet. Puhub kagu- ja idatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s, pärastlõunal järk-järgult nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2, Kirde-Eestis -3 kuni -5 kraadi.

Reede öösel on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, saarte rannikul ka vihma. On jäidet. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-8, öö hakul rannikul 12 m/s, põhjarannikul pöördub hommikul tuul itta ja kirdesse, puhudes 4-10, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +1 kraadi, Kirde-Eestis öö hakul -5 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, saarte rannikul ka vihma. On jäidet. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-8 m/s, põhjarannikul ida- ja kirdetuul 4-10, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, õhtul temperatuur langeb kiiresti.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ja mitmel pool sajab kerget lund. Puhub valdavalt kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -8, kohati -10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ja mitmel pool sajab kerget lund. Puhub valdavalt kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni -6, kohati -8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles