Käre pakane on tulekul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käre pakane.
Käre pakane. Foto: ALICE CHICHE/AFP

Lähipäevad pakuvad karmi pakast, kuid ilm on peamiselt sajuta.

Ilmateenistus annab teada, et neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab lund. Puhub lõunakaare tuul 4–10, rannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 6–12, Lõuna-Eestis kuni 15 kraadi, saartel ja kohati rannikul 3 miinuskraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab lund. Puhub lõunakaare tuul 4–10, rannikul puhanguti 14 m/s, pärastlõunal tuul nõrgeneb. Külma on 3–8, kohati 11 kraadi.

Reede öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2–8 m/s. Külma on 9–14, kohati 18 kraadi, rannikul paiguti 4 miinuskraadi. Päeval on muutliku pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2–8 m/s. Külma on 3–9 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega peamiselt sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 3–9 m/s. Külma on 4–10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega peamiselt sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 3–9 m/s. Külma on 2–7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles