Eeloleva nädala esimene pool läheb päev-päevalt soojemaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv.
Talv. Foto: Arved Breidaks

Järgmisel nädalal esmaspäevast kuni kolmapäevani teeb ilma läänest üle Skandinaavia lõunaosa lähenev aktiivne osatsüklon, mis tõstab järk-järgult veidi päevaseid õhutemperatuure.

Esmaspäeval jõuab Oslo lähistele uus aktiivne osatsüklon ja selle idaserv ulatub üle Eesti. Öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub kagutuul 3–9, saartel 7–12 m/s. Külma on 2–7 kraadi. Päeval on peamiselt pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni –3 kraadi.

Teisipäeval liigub see osatsüklon Stockholmi suunas ja nõrgeneb. Öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on +1 kuni –5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Paiguti esineb jäidet. Puhub lõuna- ja kagutuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhtu poole tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on –2 kuni +2 kraadi.

Kolmapäeval ja neljapäeval oleme läänepoolse madalrõhkkonna ja idapoolse kõrgrõhuala piirialal.

Ööl vastu kolmapäeva on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub lõuna- ja kagutuul 5–10 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni –5 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi. Paiguti on jäidet. Puhub lõuna- ja edelatuul 5–10 m/s. Õhutemperatuur on –2 kuni +2 kraadi.

Reedel jõuab Norra rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja selle idaserv laieneb üle Läänemere. Mitmel pool sajab lund. Külma on öösel 3–9 kraadi. Päeval tõuseb õhutemperatuur 0 kuni –5 kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles