Lähipäevad pakuvad valdavalt miinuskraade

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm ilm.
Külm ilm. Foto: Eric Miller/Reuters/Scanpix

Ilmateenistuse prognoosi järgi pakuvad lähipäevad valdavalt miinuskraade, öösiti võib õhutemperatuur langeda kümne miinuskraadini.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub kagu- ja lõunatuul 2–8, saartel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –5 kuni –11 kraadi, läänerannikul kohati kuni –3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nõrka lund, pärastlõunal jõuab lõunast tihedam lumesadu. Puhub kagutuul 4–10 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –2 kuni –6 kraadi.

Laupäeva öösel on peamiselt pilves ilm ning mitmel pool sajab lund. Puhub idakaare tuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –5 kuni –10, saarte rannikul kohati kuni –2 kraadi. Päeval on peamiselt pilves ilm ja kohati sajab lund. Puhub idakaare tuul 1–7 m/s, õhtul pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni –4 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab nõrka lund. Puhub põhjakaare tuul 1–6 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –4 kuni –10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nõrka lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni –4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles