Grillimisvõit jäeti Väike-Maarjasse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillroog. Foto on illustratiivne.
Grillroog. Foto on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

Nädalavahetusel peeti Väike-Maarja staadionil maakondlik toiduvalmistamise võistlus - Lääne-Viru meistrivõistlused grillimises - Grillfest, kus seitsme võistkonna seas tuli võitjaks Väike-Maarja võistkond Maarja Grill, kuhu kuulusid kohaliku õppekeskuse õpilased ja õpetajad.


Kokku võisteldi kolmes voorus: Rakvere searibi, Talleggi kanafilee ja fantaasiaroa küpsetamises, võistlustöid hindas Eesti Grilliliidu kohtunikkond.

Rakvere searibivoorus võitis võistkond Tapa Vorstifestival, Talleggi kanalihavoorus võidutses Maarja Grill, sama võistkond oli esimene ka fantaasiavoorus. Kokkuvõttes järgnes Maarja Grillile Rakvere Naiskodukaitse ja Tapa Vorstifestival. Need kolm võistkonda pääsevad ka 11. juunil üleriigilisele lõppvõistlusele Türis.

Võistkonna Maarja Grill fantaasiavooru võidutöö nimi oli “Kõrva vorst”. Võistkonna kapten Airi Püss selgitas: “Tegime vorsti sea subproduktidest.”

2010. aastal tegi parima searibi Rakvere Naiskodukaitse, fantaasiavooru esikoha pälvis Gurmee Gala ja fantaasiavoorus tunnistati eripreemia vääriliseks Väike-Maarja õppekeskuse võistkond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles