SEB panga Ida regiooni kontoreid hakkab juhtima Tiina Ormisson

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB peahoone Tallinnas.
SEB peahoone Tallinnas. Foto: Peeter Langovits

SEB pank muudab 1. juulist senist jaepanganduse struktuuri ning jaotab kontorivõrgu neljaks regiooniks.

Põhja-, Lõuna-, Lääne- ja Ida-Eesti regiooni tööd hakkavad juhtima suurendatud otsustusõigusega regionaalsed juhid, kes vastutavad oma regiooni kliendisuhete arendamise eest.

Ida- ja Lääne Virumaa ning Järvamaa kontorite tööd hakkab 1. juulist juhtima SEB Ida regiooni juht Tiina Ormisson.  

„Ida- ja Lääne-Virumaad ning Järvamaad hõlmav piirkond on väga suure potentsiaaliga. Siia on koondunud Eesti suuremad tööstus- ja edukamad põllumajandusettevõtted. Vaadates piirkonna rahvaarvu ja tööjõuressurssi ning siin tegutsevate ettevõtete kogemustepagasit, siis on selge, et kiire areng jätkub,“ rääkis SEB Ida regiooni juht Tiina Ormisson, kes on SEB-s töötanud alates 1996. aastast.

Tiina Ormisson on olnud nii Rapla, Tallinna kui Paide kontori direktor. Aastatel 2005 kuni 2009 töötas ta Tööturuameti juhina.   SEB-l on Ida regioonis 7 nõustamisele spetsialiseerunud pangakontorit, 48 postipanka peamiste pangateenuste teostamiseks ja 66 pangaautomaati.  

Kuna muudatuse tulemusena jääb erinevaid otsustustasandeid vähemaks, lahkub pangast Jõhvi kontori juht Enn Männiste. Narva kontori juht Toomas Palts ja Rakvere kontori juht Ivo Järvala jätkavad SEB-s teisel ametikohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles