Päästjad kustutasid põlenguid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puidutsehhi põleng. Pilt on illustratiivne.
Puidutsehhi põleng. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Möödunud reedel ja laupäeval andsid päästjatele tööd mitmed põlengud.

22. juulil kell 14.18 teatati häirekeskusele tulekahjust juurviljalaos Näpi külas Sõmeru vallas.

Päästjate kohale jõudes oli põlema süttinud survepesur omaniku poolt kustutatud. Päästjad tuulutasid ruumid. Inimesed vigastada ei saanud. Tulekahju tekkepõhjus on väljaselgitamisel.

Samal päeval kell 15.42 teatati häirekeskusele, et Anguse külas Vinni vallas põleb suure leegiga mets poole hektari suurusel maa-alal.

Kohale saadeti neli päästeautot, sealhulgas Simuna ja Tudu vabatahtlikud, operatiivkorrapidaja ning regiooni vastutav korrapidaja.

Päästjate kohale jõudes põles 0,5 ha maa-alal metsanoorendik. Päästjad paigaldasid toiteliinid ning kustutasid tulekahju kella 20.02ks. Laupäeval käisid päästjad järelkustutustöid tegemas.

23. juulil kell 02.37 teatati häirekeskusele tulekahjust Lepna alevikus.

Päästjate saabudes põles mahajäetud juba varemgi põlenud vana eluhoone. Päästjad lokaliseerisid tulekahju ja likvideerisid selle varahommikuks. Inimesed tulekahjus kannatada ei saanud. Tulekahju tekkepõhjus on välja selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles