Äikesetorm laastas taas Väike-Maarjat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äikesetorm Väike-Maarjas.
Äikesetorm Väike-Maarjas. Foto: Toomas Herm / Virumaa Teataja.

Täna pärastlõunal tabas Väike-Maarjat taas äikesetorm, mis räsis vallakeskuses puid, pillutas ühelt majalt katuse ja paiskas ümber reklaamitahvli.

Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla ütles, et kriisikomisjoni kokku kutsuda polnud vajadust, küll aga katkestas omavalitsuse majandusosakond tubase töö ja läks välja tormikahjustustega võitlema. „Hetkel tegeldakse murdunud puude koristamisega ja katuste parandamisega,“ ütles ta.

Kesküla sõnul on valla poole abipalvega pöördunud kaks kodanikku, kelle maja katuselt viis äikesetorm eterniittahvlid. Vallajuht läks ise Ebavere külla, kus välk lõi sisse elumajja ja süütas televiisori. Puhkenud tulekahjus maja sisustus hävis.

Väike-Maarja vallavalitsus ootab infot tormikahjustuste kohta telefonil 329 5750 või meiliaadressil: valitsus@v-maarja.ee

Mullu viis äikesetorm Väike-Maarja kirikult tornikiivri.

Tamsalu abivallavanem Riho Tell rääkis, et omavalitsuse haldusalal äikesetorm esialgsetel andmetel suuri kahjustusi ei teinud. Küll aga oli lühiajalisi voolukatkestusi. Telli sõnul tekitas tihe vihmasadu probleeme mitmes kortermajas ja Tamsalu spordikompleksis, kus katus hakkas läbi laskma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles