Tarva hooaeg algas võidukalt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Arvet Mägi

Uue korvpallihooaja avalöögina võõrustas Rakvere Tarvas esmaspäeval Võsu spordihoones Eestisse nii spordi- kui ka kultuurireisile saabunud Nebraska Wesleyani ülikooli meeskonda USA-st. Lääne-Virumaa korvpalli lipulaev teenis täismaja ehk enam kui paarisajapealise publiku silme ees 82:58 (poolaeg 44:34) võidu.

Tarva mängijatest kerkis üleplatsimeheks Reinar Hallik, kelle kontosse kanti 27 punkti ja kaheksa lauapalli. Kahekohalise punktisaagi kogusid tema kõrval veel Timo Oja 18, Allan Ehte 13 ning Kristjan Rinaldo 11 punktiga.

Märkimisväärsed on samuti meeskonna kapteniks edutatud Martin Dorbeki seitse resultatiivset söötu. 15 meest mängitanud külalistest jõudis ainsana kahekohalise skoorinini Trent Scheitel, kelle arvele kanti kümme punkti.

Nebraska Wesleyani ülikoolis kolmandat õppeaastat alustava eestlase Sass Karemäe arvele kogunes viis punkti ja kolm lauapalli. "Üllatavalt positiivne hooaja algus, arvestades seda, et oleme meestega viis päeva koos trenni teinud," lausus Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.

"Poisid, kellest eriti meeldisid mulle Timo Oja ja Kristjan Rinaldo, mängisid seda mängu eriti suure südamega ja ega vastaste näolgi olnud tegemist kehva satsiga. Meil on siit hea edasi minna."

Järgmise hooajaeelse sõprusmängu peab Rakvere Tarvas esmaspäeval, 29. augustil, mil Rakvere spordihallis võetakse vastu juba varasemast tuttav Oklahoma Impact.

Kohtumine algab kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles