Targa Maja kompetentsikeskuse koostöövõrgustik laieneb

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla kohtus Lappeenranta linnapeaga.
Andres Jaadla kohtus Lappeenranta linnapeaga. Foto: Eerika Vahtra

Pühapäeval Lappeenrantast sõprusvisiidilt naasnud Rakvere linnapea Andres Jaadla sõnul osutus visiit Rakvere sõpruslinna igati edukaks.

Rakvere linnapea Andres Jaadla kohtus Lappeenranta Tehnikaülikooli teadusprorektori Veli Matti Virolaineniga, kellega ta arutas Lappeenrata Tehnikaülikooli ja Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskuse võimalikku koostööd.

Jaadla sõnul on üheks strateegiliseks suunaks nii Rakvere linnal kui ka Lappeenranta Tehnikaülikoolil energiamajandus. Sarnased strateegilised suunad võimaldavad tulevikus üheskoos viia ellu vastavaid Euroopa Liidu projekte.

Lappeenrata Tehnikaülikool on Ida-Soome suurim ülikool ja üks tuntumaid Soome tehnikaülikoole, kes omab laialdast partnerülikoolide võrgustikku Euroopas ja Venemaal.

Samuti kohtus Andres Jaadla Lappeenranta linnapea Seppo Miettineniga, kellega arutati edasisi koostöövõimalusi kahe linna vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles