Rakveres saab annetada toidukaupa

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi ostukärud.
Rimi ostukärud. Foto: Priit Simson

Sellel nädalavahetusel, 10.–11. septembril korraldab Toidupank koostöös Rimi kauplustega taaskordsed toidukogumispäevad. Nädalavahetuse jooksul on kaheteistkümnes Rimi kaupluses üle Eesti võimalik annetada toidukaupa vähekindlustatud ja lasterikaste perede heaks.
 

Rimi kauplustesse paigutatakse Toidupanga märgistusega kaubakärud, kuhu poe külastajad saavad abivajajatele annetuseks minevad toiduained paigutada. Kõik annetatud toidukaubad toimetatakse pärast kampaania lõppu edasi puudustkannatavatele peredele.

Toidupanga tegevjuhi Piet Boerefijni sõnul on toidukogumiskampaaniad olnud seni väga suureks abiks ning aidanud juhtida tähelepanu Eesti vähekindlustatud perede olukorrale.

Boerefijni hinnangul on viimastel aastatel Eesti toimetulekuraskustes perede eluolu halvendanud kiire toiduhindade tõus ja reaalpalga langus 11 kvartalit järjest.

Eestis on tänaseks kokku 10 toiduabi punkti (üheksa toidupanka ja Maardu harukontor), mille kaudu edastakse vajalik toetus abi vajavatele peredele ja MTÜdele. Iganädalaselt jõuab toiduabi enam kui 1000 pereni.

10.–11. septembri Toidupanga kampaania toimub 12. Rimi kaupluses, teiste seas ka Rakvere
Rimi hüpermarketis. Toidukaupa on võimalik annetada kõikides kauplustes kell 12-18.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles