Virgestusala atraktsioonid toovad vinnilastele rõõmu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anti Ronk

Esmaspäeval avati Vinni-Pa­justi gümnaasiumi, staadioni ja spordikompleksi vahetus läheduses virgestusala atraktsioo­nid - metallist treeninguseadmed on vastupidavad, erk­sa­vär­vilised ja ilmastikukind­lad.



“Üha rohkem inimesi on hakanud aru saama kehalise aktiiv­suse ja tervislike eluviiside vaja­likkusest. Paljud veedavad suurema osa oma elust siseruumides, aga kui soovitakse olla terve ning heas vormis kõrge eani, siis tuleb rohkem viibida värske õhu ja päikese käes,” rääkis MTÜ Vinni Spordiklubi Tammed juhatuse liige Gustav Saar.

Saare sõnul sobivad Vinni aleviku virgestusalale paigaldatud treeninguvahendid igale eale alates koolilastest kuni vanuriteni. “Atraktsioonipargi eesmärgiks on pakkuda piirkonna avalikus ruumis liikumisharrastuslikuks tegevuseks lisavõimalusi,” ütles Saar.

Virgestusalale paigaldati üksteist atraktsiooni ja kolm seljatoega pargipinki. Projekti eestvedaja oli MTÜ Vinni Spordiklubi Tammed ja seda rahastati PRIA meetmest 3.2 “Külade uuendamise ja arendamise investeeringutoetus” alt. Omaosalusega panustas ka Vinni vald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles