Tarva järelkasv alustas teises liigas võidukalt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Eesti teise liiga meistrivõistlustel osalev BC Tarvas/Rakvere Spordikool korvpallimeeskond juhatas hooaja sisse kahe järjestikuse võiduga.


25. septembril Võrumaal Kuldres peetud esimeses liigamängus alistasid treenerite Raivo Tribuntsovi ja Märt Raami hoolealused kohaliku Kuldre kooli meeskonna 117:69 (poolaeg 52:34). Joonas Vaino ja Sander Karro viskasid võitjate kasuks kumbki 28, Marko Kostap 20, Ekke Lõhmus 13 ning Oliver Metsalu ja Silver Ramul mõlemad kümme punkti.

Läinud reedel, 30. septembril oldi tulemusega 100:78 (49:34) paremad Valga korvpallikooli duubelrivistusest. Sander Karro arvele kanti 19, Marko Kostap lisas 18, Oliver Metsalu 17 ja Silver Ramul 12 punkti.

Järgmise kohtumise peavad spordikooli noored kolmapäeval, 5. oktoobril Viimsis, kus vastaseks on hooaega kaotuse ja võiduga alustanud KK Viimsi rivistus. Pall pannakse Viimsi kooli spordikompleksis mängu kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles