Jõulukuusk jõudis Tapa linna keskväljakule

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval jõudis jõulukuusk Tapa linna keskväljakule.
Neljapäeval jõudis jõulukuusk Tapa linna keskväljakule. Foto: Tiina Paas

Eile keskpäeval jõudis Tapa linna keskväljakule tänavune jõulukuusk, mis toodi oma vallast Rabasaare külast.


Tapa vallavalitsuse heakorraspetsialist Koit Kuusk ütles, et puu on 12 meetri kõrgune ning ilus ja kahar.

Kuusk kasvas elektriliinide vahetus läheduses ning selle oksad ulatusid liinidesse, samuti paiknes puu tee ääres, mis takistas talvel lumelükkamist. See tähendab, et kuusk oleks tulnud varem või hiljem maha võtta.

Koit Kuusk rääkis, et jõulupuu langetamine, transportimine ja keskväljakule üles panemine kulges kiiresti ning mingeid probleeme ette ei tulnud.

Kuuse transportis Tapale Kirde Kaitseringkonna tagalakeskus oma ajateenijate ja tehnikaga ning puu aitas ülesse panna osaühing Kadrina Kraana.

Jõulukuusk ehitakse järgmisel nädalal ning sellega seoses kutsutakse nii valla lasteaialapsi kui kooliõpilasi ise ehteid valmistama. Lapsed saavad kuuske ka oma kätega kaunistada 24. novembril, vallavalitsuse töötajad on abiks ehete ülesriputamisel.

Esimest korda kaunistati kuuske koos lastega eelmisel aastal ning ka siis tehtud ehted riputatakse tänavusele jõulukuusele. Muidugi hakkavad jõulupuud ehtima ka elektrilised valgustid ja kaunistused.

Rakvere keskväljakule jõuab jõulupuu tõenäoliselt teisipäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles