Tallinn lisab tuleval aastal lasteaedadele 1,5 miljonit eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn kavatseb eraldada järgmise aasta linnaeelarvest lasteaedadele võrreldes tänavusega 1,5 miljonit eurot rohkem.


“Järgmise aasta eelarves ainus valdkond, kus kasvu ei ole ette nähtud, on linnameedia ja ka Tallinna televisioon,” ütles Tallinna linnapea Edgar Savisaar. Tallinna avalike suhete eelarve on tuleval aastal ligi 1,6 miljonit ja Tallinna televisiooni eelarve veidi üle 2,4 miljoni euro.


Lasteaedade investeeringuteks on tuleva aasta eelarves 4,8 miljonit eurot, millest kolm miljonit moodustavad avaliku ja erasektori koostööprojektid ehk PPP-projektid. “1,8 miljonit on see ressurss, mis on mõeldud “Tuleohutu lasteaia” programmi jaoks, mis on ka lasteaedade jooksev remont, pluss jooksvad remonttööd, õuealade heakorrastamine ja kahe uue lasteaia projekteerimine,” rääkis linna finantsdirektor Katrin Kendra. Võrreldes käesoleva aastaga on kasv kokku 1,5 miljonit eurot.


Tallinna linna järgmise aasta eelarve maht on 474 miljonit eurot, mida on võrreldes tänavuse aasta 469 miljoniga 0,9 protsenti enam. Linna netovõlakoormus on 57 protsenti, maksimaalne lubatud netovõlakoormus on 60 protsenti.
Tallinna linna investeeringute maht kasvab 19,5 protsenti 95,5 miljonile eurole ja tegevuskulud ulatuvad järg-misel aastal 399 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles