Tapa tankiremonditehas valmib nelja kuu pärast (2)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milrem LCM-i nurgakivisilindrit pakivad kokku ehitaja esindaja Tarmo Roos (vasakult), ettevõtte ekspordijuht Gert Hankewitz ja juhatuse esimees Ingvar Pärnamäe.
Milrem LCM-i nurgakivisilindrit pakivad kokku ehitaja esindaja Tarmo Roos (vasakult), ettevõtte ekspordijuht Gert Hankewitz ja juhatuse esimees Ingvar Pärnamäe. Foto: Vladislav Musakko

Sõjatehnika remondi ja hooldusega tegelev Milrem LCM asetas eile nurgakivi oma Tapa remondihallile. Kuue remondikohaga baas valmib järgmise aasta märtsis. Samal ajal peab Milrem LCM plaani laieneda Lätti ja Leetu, sest ettevõttel on võimekust rohkem kui Eestis turgu.

2013. aastal loodud Milrem LCM tegeleb kaitseväetehnika hoolduse, remondi ja ümberehitusega. “See on meie leib, mis meil on hästi välja tulnud ja millega meil on suured ambitsioonid,” lausus ettevõtte juhatuse esimees Ingvar Pärnamäe nurgakivitseremooniat sisse juhatades. “Tapale tuleku põhjus on lihtne: siin on kaitseväe jalaväebrigaad ja meie huvi on olla kliendile võimalikult lähedal.”

Milrem LCM-i kaks esimest remondibaasi on rajatud Tallinnasse ja Võrru.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles