Maavanem tänas politseinikke, päästjaid ja vabatahtlikke

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavanem tänas politseinikke, päästjaid ja vabatahtlikke
Maavanem tänas politseinikke, päästjaid ja vabatahtlikke Foto: Heili Nõgene

Läinud laupäeval võttis Lääne-Vi­ru maavanem Einar Vall­baum Palmse mõisas vastu maa­konna parimaid päästeametnikke.

Vastuvõtule oli kutsutud 15 päästeametnikku koos kaasadega. Nädal varem võttis maa­vanem vastu maakonna parimad politseinikud. Pikaaegse kohusetundliku töö eest said maavanema tunnuskirja va­nemjälitusametnik Margus Kotter, avariipolitseinik Tõnu Kalm, piirkonnapolitseinik Hel­go Talalaev ja abipolitseinik Aare Veedla. Tänuvastuvõtule oli palutud 13 politsei- ja piirivalveametnikku koos kaasadega.

Einar Vall­baum kinnitas, et selliste tublide päästjate ja politseinikega on maakonnas turvaline elada.

Maavanem tänas eraldi kutsutute kaaslasi ja rõhutas mõlemal vastuvõtul pere toetuse olulisust politsei-, piirivalve- ja päästeametnike elukutse puhul.

Pühapäeval kogunesid maavanem Einar Vallbaumi kutsel Palmse mõisa tänuvastuvõtule vabatahtlikud kaitseliidu Viru malevast. Vastuvõtt toimus seoses 5. detsembril tähistatud rahvusvahelise vabatahtlike päevaga, tunnustamaks inimesi, kes panustavad oma vaba aja ja energia noortesse ja ühiskonda.

Pidulikule üritusele olid palutud pikaajalised aktiivsed Viru maleva ja naiskodukaitse liikmed, kes abistavad ja toetavad noori, nende tegevusi, korraldavad üritusi, samuti väga aktiivsed noorkotkaste ja kodutütarde laagrite korraldajad, toetajad ja abistajad. Vastuvõtt möödus vabas õhkkonnas, arutati vabatahtliku töö olemust ja kohta meie riigis ja maakonnas. Osalenute hinnangul oli selline vastuvõtt ja tunnustamine äärmiselt liigutav. Vabatahtlikud kinnitasid üksmeelselt, et kõike ei peagi ühiskonnas ainult raha eest tegema ning neid motiveerib ka suurepärane meeskond enda ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles