Jõuluvana pistis Tarva kingikotti võimsa võidu

Margus Martin
, BC Rakvere Tarvas pressiesindaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Tarvas fännid.
BC Tarvas fännid. Foto: Arvet Mägi

G4S korvpalli meistriliiga aasta viimases vastasseisus tegi Rakvere Tarvas reedel kodusaalis tuska lähikonkurendile Piimameister Otto/Rapla meeskonnale - turniiritabeli kolmas alistas neljanda 89:69.

Kui avaveerandaja kallutas kodumeeskond ligi kaheksasaja pealtvaataja ees enda kasuks 31:14, siis poolajaks olid edunumbrid 47:27 ja peale kolmandat mänguveerandit suisa 74:44.

Ühtlaselt skoorinud Tarva kasuks viskas Kaspars Cipruss 17 (lisaks üheksa lauapalli), Valmo Kriisa (seitse lauapalli) ja Reinar Hallik võrdselt 14, Juris Umbraško 13, Martin Dorbek 11 (kuus korvisöötu) ja Janis Vahter 10 punkti.

Raplakate edukamatena tõid teisel poolajal parema jala hüppeliigest vigastanud Janar Soo 15 ning Rait-Riivo Laane ja Indrek Kajupank kumbki 14 punkti. Külaliste jaoks kujunes mäng üpris õnnetuks, sest avapoolajal sai löögi vastu pead tsenter Raido Ringmets, kes pidi seetõttu riietusruumis peahaava tohterdama. Kinniliimitud haavaga tuli mees teiseks mängupooleks veel platsile tagasi.

Päris tühjade kätega Rapla meeskond siiski koduteele ei asunud, sest enne kohtumise algust kinkis Rakvere Tarvas külalistele jõuludeks serbia kuuse, mis kasvatatud OÜ Artistoni poolt Lääne-Virumaal.

Kohtumise eel pidas Tarva korvpallimeeskond meeles samuti noort, neljast õest koosnevat peret, kes kaotas suvel pärast raske haigust oma ema ning peab nüüd iseseisvalt hakkama saama. Tarva peatreener Andres Sõber, kes on üles kasvatanud kolm tublit tütart, andis neidudele üle toetussumma ja Tarva pallurid tervitasid noori ükshaaval sõbraliku käeplaksuga. "Sellist kogemust, nagu täna, pole mul veel kunagi varem olnud," lausus Sõber. "Olen ise liigutatud kõigest, mis nii mängus kui ka selle ümber toimus - see läks väga südamesse ja annab edasiseks kõvasti jõudu juurde."

Ühes meeskonna panusega tegi tublide õppuritena silma paistvate neidude jõulud rõõmsamaks ka Tarva koostööpartner Aqva Hotel&Spa.

Jõulupühad kuluvad Tarva korvpalluritele lühikeseks akudelaadimiseks, sest juba käesoleva aasta lõpupäevail, täpsemalt 29. ja 30. detsembril, ootab ees Eesti karikavõistluste finaalturniir Pärnus, kus Lääne-Virumaa korvpalli lipulaev läheb 29. detsembril kell 20 peetavas poolfinaalis kokku BC Kalev/Cramoga.

Koos Takvere Tarva meeskonnaga liiguvad Pärnusse ka kõik tulihingelised fännid, et omadele kaasa elada.

Tarva fännklubi eestvedaja Argo Kongi sõnul eraldi fännibussi kaheks päevaks ei tellita, kuid suvepealinna liigutakse sellegipoolest väiksemate transpordivahenditega ehk autodega. Rakvere Tarva fännide ööbimine on organiseeritud külalistemajja Pärnu spordihalli lähistel. Öö kaheses toas maksab 15 eurot, millele lisandub soovi korral neli eurot maksev hommikusöök.

Fännidel, kes on huvitatud organiseeritud ööbimisest ja koos Pärnusse minekust, palutakse endast märku anda e-posti aadressil fann@bctarvas.ee või telefoninumbril 5668 5386 (Argo). Viimane aeg ööbimise broneerimiseks on teisipäeval, 27. detsembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles