Evelin Ilvese autogrammitund tõi kohale omajagu inimesi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soetatud raamatule soovis proua Evelin Ilvese autogrammi ka endine riigikogu liige Toomas Varek.
Soetatud raamatule soovis proua Evelin Ilvese autogrammi ka endine riigikogu liige Toomas Varek. Foto: Meelis Meilbaum

Proua Evelin Ilves tutvustas möödunud nädala kolmapäeva õhtul Kroonikeskuse Apollo raamatupoes oma kokaraamatut “Kingitud maitsed” ning jagas soovijatele autogramme.

Proua Ilvese sõnul on tal suure kokkajana komme küsida alati retsepti, kui kuskil midagi head pakutakse, olgu siis restoranis või mujal. Ajaga on kogunenud omajagu retsepte, mis nüüd raamatuks köidetud, rääkis autor raamatu sünniloost.

Evelin Ilvese arvates on kingitud maitse üks paremaid kingitusi, sest see elamus jääb alatiseks alles. “Kingitud maitsed, mis ajas ei kahane, ei kulu, ei vähene ja mida saab jagada,” iseloomustas ta oma kokaraamatut, kus igal retseptil saamislugu juures, mõni neist omajagu naljakas.

Raamatus “Kingitud maitsed” on iga retsepti juurde märgi­tud ka see, kas roa valmistamine on imelihtne, keskmiselt töömahukas või siis väljakutse. “Väl­ja­kutse on minu arust ainult ühe as­ja juures, Napoleoni kook,” lau­sus proua Ilves, lisades, et kes ei ole kunagi varem ühtegi koo­ki teinud, sellel ei tasuks Napoleoni koogist alustada.

Kokaraamatule autorilt auto­grammi küsinud Siiri kavatseb kin­kida selle kokast väimehele sün­nipäevaks. Sarnaselt Evelin Il­vesega leidis Siiri, et maitsete kinkimise idee on hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles