Päästekeskuse regionaalne staap lõpetas aktiivse tegevuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Eesti Päästekeskus
Ida-Eesti Päästekeskus Foto: Internet

Seoses tormijärgse olukorra stabiliseerumisega Virumaal lõpetas päästekeskuse regionaalne staap täna aktiivse tegevuse. Päästekeskus jälgib olukorda ja vajadusel jätkab abi korraldamist kuni elektrivarustuse taastumiseni.
 

Viimase kahe ööpäeva jooksul ei ole uusi pöördumisi regionaalsele staabile tehtud ning regionaalne staap lõpetab töö. Regioonis aset leidvate päästesündmuste ja tormitagajärgede likvideerimise korraldamisega jätkab ööpäevaringses valves olev regiooni vastutav korrapidaja.

Seoses käesoleva nädala alguses Virumaal aset leidnud tormide tagajärjel tekkinud ulatuslike elektrikatkestuste ja elutähtsate teenuste toimepidevuse katkemisega tegi Ida-Eesti
Päästekeskuse regionaalne staap probleemide lahendamiseks nädala jooksul koostööd kohalike omavalitsuste, Eesti Energia ja Kaitseväe Kirde Kaitseringkonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles