Rakvere spordihoones peeti äge pidu

Copy
AS-i OG Elektra uusaastapidu Rakvere spordihoones.
AS-i OG Elektra uusaastapidu Rakvere spordihoones. Foto: Vladislav Musakko

Laupäeva õhtul alanud ja pühapäeva varajaste hommikutundideni kestnud AS-i OG Elektra uusaastapidu Rakvere spordihoones oli ilmselt sel ajal Eesti vingeim pidu. Kontserni omanik Oleg Gross tunnistas tervituskõnes, et pole kunagi nii suure massi ees veel esinenud. Tema hinnangul oli tänavusel peol mullusega võrreldes rahvahulk poole tuhande võrra kasvanud.

Seega käib jutt tuhandetest, kelle seas lisaks firma töötajatele äripartnerid, sõbrad, lähedased. "Kallid inimesed – see on teie kõigi pidu," sõnas Gross ja soovis pidutsejatele ja nende peredele õnne ja tervist ning head peotuju.

Gross andis lühiülevaate möödunud aastast, mil kaupluseketti lisandus viis poodi. Töötajate hulk kasvas 200 inimese võrra ja küündib nüüdseks 1820-ni.

Mullu laiendati seakasvatust. "Kui me tegeleks ainult seakasvatusega, oleksime Eestis üks suuremaid," sõnas Gross. Kogu kontserni käive kasvas mullu 10 protsenti, brutokäive oli 215 miljonit eurot. "Oleme suur firma, oleme kindlalt konkurentsis," sõnas Gross ja lubas võimaluste piires töötajate töötasu tõsta.

Investeeringutest märkis äriühingu omanik veel logistikakeskust, mis sisseseadelt pole lipulaev mitte ainult Eestis, vaid ka terves Euroopas.

Mullu ehitati nelja kilomeetri pikkune gaasitorustik Rakverest Lepnale. Firma omanik viitas riiklikele toetustele, kust torustiku ehitamiseks ei tulnud sentigi, vaid see rajati äriühingu raha eest.

Armastatud laulja Anne Veski avalugu "On lahe atmosfäär" oli igati omal kohal. Sellele järgnes "Roosiaia kuninganna" ja lõplikult tõmbasid publiku käima kolmanda loo, "Sinu juures" avaakordid.

Õhtut juhtis näitleja Indrek Taalmaa.

Veidi enne südaööd said pidulised imetleda uhket lasersõud ja pärast keskööd astusid lavalaudadele Inglise pop-poistebänd East 17 ja Royal Band Hollandist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles