Vastukaja: Kunda Nordic Tsement ei manipuleeri võimuga

, ASi Kunda Nordic Tsement tegevdirektor, juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda tsemenditehas.
Kunda tsemenditehas. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Kunda Nordic Tsemendi kommentaar 25. jaanuaril Virumaa Teatajas ilmunud juhtkirjale “Raha ja võim” ning artiklile “Kunda koalitsioon kihutas kaduvikku”

Meelis Einstein
ASi Kunda Nordic Tsement
tegevdirektor, juhatuse liige


Juhtkirjas “Raha ja võim” ning artiklis “Kunda koalitsioon kihutas kaduvikku” väidab Virumaa Teataja, et Kunda Nordic Tsement ei ole oma äritegevuses eetiline ning tsemenditehas soovib linnas võimu haarata.

Meie ettevõtte kohta esitati alusetult tõsiseid süüdistusi ega küsitud loo avaldamisel Kunda Nordic Tsemendilt kommentaari. Selline teguviis ei ole kooskõlas hea ajakirjandustavaga.

Oma tegevuses juhindume Kunda Nordic Tsemendi põhiväärtustest, mis on toodud ettevõtte kodulehel ja ettevõttes juurutatud juhtimissüsteemide põhimõtetest. Samuti järgime kontserni HeidelbergCement Group poliitikaid ning tegevusjuhiseid, sh ärieetika koodeksit.

Artiklis kirjas olevad süüdistused põhinevad “kohaliku poliitikaeluga kursis olevate tundmatute isikute” pahatahtlikel väidetel ja hoiakutel. Kahjuks puuduvad artiklis igasugused konkreetsed põhjendused ja faktid, on toodud vaid oletused ja kellegi anonüümse isiku väljaütlemiste põhjal esitatud süüdistused. Puuduvad selged allikaviited. Seetõttu leiame, et Virumaa Teatajas avaldatud juhtikiri oli kallutatud.Hea koostöö kohalike omavalitsustega ja lähinaabritega on olnud ja jääb ka edaspidi meie prioriteediks. See, kui tsemenditehase inimesed osalevad kohaliku omavalitsuse töös, ei anna kellelegi õigust süüdistada ettevõtet võimuga manipuleerimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles