Kaarel Nurmsalu saab riigi spordipreemia

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: Nordic Focus

Tamsalu suusahüppaja ja endine kahevõistleja Kaarel Nurmsalu saab riigi spordipreemia kolme pronksmedali võitmise eest kahevõistluses ja suusahüpetes juunioride maailmameistrivõistlustel 2011. aasta alguses. Preemia suurus on 9600 eurot.


Sportlane valiti äsja ka Lääne-Virumaa aasta tegijaks.

Kultuuriministeeriumi teatel saavad riigi spordi­pree­mia 2011. aasta tulemuste eest veel ujuja Triin Aljand, kettaheitja Gerd Kanter kergejõustiklase Grit Šadeiko treenerid Anne ja Taivo Mägi, Euroopa juunioride kergejõustiku meistrivõistlused Tallinnas ette valmistanud ja läbi viinud Sirje Lippe, Erik Pallase ja Erich Teigamägi ja noor odaviskaja Liina Laasma.

Spordi elutööpreemia saavad Tõnu Nurk pikaajalise tegevuse ja silmapaistvate tulemuste eest vehklemise arendaja ja treenerina ning Rein Ottoson pikaajalise ja tulemusliku töö eest treenerina purjetamise arendamisel.

Tänavused spordipreemiad antakse laureaatidele üle 24. veebruaril Tartu ülikooli aulas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles