Maavanema vastuvõtt sujus stiilselt ja meeleolukalt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum korraldas vabariigi aastapäeva vastuvõtu neljapäeval Rakvere teatris.
Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum korraldas vabariigi aastapäeva vastuvõtu neljapäeval Rakvere teatris. Foto: Arvet Mägi

Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum korraldas vabariigi aastapäeva vastuvõtu neljapäeval Rakvere teatris.

Pärast hümni pidas maavanem kõne, kus ta muretses nii Lääne-Virumaa kui ka kogu Eesti rahvaarvu jätkuva vähenemise pärast ning kutsus üles mitte minema võõrsile õnne otsima, vaid teenima kodus isamaad.


Seejärel anti üle kuldsed Vapimärgid viiele tublile inimesele: Sõmeru vallavanemale Peep Vassiljevile, Rakvere haigla peaarstile Sirje Kiiskülale, meeskoori Rakvere dirigendile Olaf Lepsile, põllumeeste eestseisjale Ülo Niisukesele ja Rakvere spordikeskuse direktorile Erich Petrovitsile.


Kontsertosas esinesid Tarvanpää rahvatantsurühm ja Lehtse kammerkoor. Pärast seda liikusid külalised rahvamaja poole, kus pakuti veini ja suupisteid ning tantsuks mängis ansambel Pihlapojad. Elav muusika oli ka teatri kohvikus.


Pidu jätkus teatri vastas asuvas ööklubis Mjau, kuhu maavanem külalised samuti palus. Kutset võeti kuulda ning riigi sünnipäev saabuski seal menukate eestikeelsete tantsulugude saatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles