Rakvere astus jäätmekeskuse mittetulundusühingu liikmeks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskuse jäätmejaam Ussimäel.
MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskuse jäätmejaam Ussimäel. Foto: Arvet Mägi

Rakvere linnavolikogu otsustas uuesti astuda mittetulundusühingu Lääne-Viru Jäätmekeskus liikmeks. Volikogu esimees Mihkel Juhkami ütles, et on kindlasti mõistlikum osaleda ise otsuste tegemisel, kui olla pelk kõrvaltvaataja.

Abilinnapea Ain Suurkaevu sõnul peaks Ussimäe jäätmekeskus järgmisel nädalal uksed avama ja esialgu on äriplaan koostatud nii, et võetakse vastu kõiki muid jäätmeid peale igapäevaste olmejäätmete. “Eks kõik suuresti Rakvere linna kogustele tugineb,” lausus Suurkaev. Mihkel Juhkami märkis, et korraldatud jäätmeveo küsimuse juurde peab volikogu nii või teisiti eraldi pöörduma. Praegu on Rakvere korraldatud jäätmeveo hange kohtuveskite jahvatada.


Rakvere linn lahkus MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskus liikmete hulgast, et MTÜ saaks keskkonnainvesteeringute keskuselt (KIK) toetust jäätmekäitluskeskuse rajamiseks. KIK ei pidanud Rakvere linna abikõlblikuks korraldatud jäätmeveo puudumise tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles