Kadrina vallavolikogu näitas saunaklubile trääsa

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina saunaklubi soovib seda osa Tehnika tänavast, kus asub saun, ümber nimetada Sauna tänavaks.
Kadrina saunaklubi soovib seda osa Tehnika tänavast, kus asub saun, ümber nimetada Sauna tänavaks. Foto: Arvet Mägi

Kadrina vallavolikogu ei pooldanud kahe saunaklubi liikmest rahvaasemiku esitatud eelnõu, mille järgi pidi osa vallakeskuses olevast Tehnika tänavast ümber nimetatama Sauna tänavaks.



Kadrina vallavanem Aivar Lankei rääkis, et Sauna tänavat puudutava eelnõu esitasid saunaklubisse kuuluvad volikogu liikmed Ülo Kais ja Risto Murumägi. Volikogu pooldas siiski vallavalitsuse eelnõu, et osa Tehnika tänavat nimetatakse Nooruse tänavaks.

Lankei selgitas, et Sauna tänava nimetusest loobumisega muutuvad vaid mõnede majade numbrid, kuid tänavanimi jääb endiseks. Nime “Tehnika tänav” säilimist pooldasid rahvaasemikud ka ajaloolise tausta tõttu. On ju see esimene tänav Kadrinas ja seotud Kadrina MTJi, hilisema EPT loomisega. “Seega ajalooliselt oluline tänav,” sõnas Kadrina vallavanem Aivar Lankei.

Volikogus hääletas Tehnika tänava poolt üheksa, vastu kuus ja erapooletud olid kolm rahvaasemikku. Samas tunnustas volikogu saunaklubi püüdlusi ja tegutsemistahet.

Vallavolikogusse kuuluv Kadrina saunaklubi president Ülo Kais ütles, et klubi kogus Sauna tänava poolt 136 allkirja. Samuti lubas neli volikogu liiget hääletada Sauna tänava poolt, kuid tegelikult hääletas neist kolm vastu ja üks jäi erapooletuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles