Tapa Autobussipark taotles Hagari pankrotti

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni aktsiaseltsi Hallik juhtinud Heiki Hallik äriühingu aktsionäride otsusega enam juhatuse ei kuulu.
Seni aktsiaseltsi Hallik juhtinud Heiki Hallik äriühingu aktsionäride otsusega enam juhatuse ei kuulu. Foto: Arvet Mägi

Muudatused kaubamärki Hagar kasutava pagarifirma Hallik juhatuses tekitas ärevust nende koostööpartnerites ja Tapa Autobussipark esitas kohtule pankrotiavalduse.

Pankrotimenetluseks siiski ei läinud, sest osapooled jõudsid pärast kohtunik Maido Rootsi antud kahte 20minutilist vaheaega kokkuleppele.Tapa Autobussipargi pankrotiavaldus ASi Hallik vastu oli ajendatud kahest maksmata arvest kogusummas ligikaudu 70 000 eurot.

Aktsiaseltsi Hallik kohtus esindanud vandeadvokaat Anton Sigal ütles, et Tapa Autobussipargi kompromissettepanek maksta 7. maiks ühekordse maksena 60 000 eurot, ei ole reaalselt täidetav, sest ettevõtte kontol seda summat lihtsalt pole.

Pagarifirmal on tsehhid Tamsalus ja Tapal. Tööd saab seal 110 inimest.

Krediidiinfo järgi oli AS Hallik 2009. aastal 5 miljoni euro suuruse käibe juures 85 000 euroga kasumis. 2010. aastal aga juba 57 000 euroga kahjumis. Eilse seisuga ulatus ASi Hallik maksuvõlg koos interessiga 33 556 euroni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles