Hallikute pere lahkub pagariärist

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Hagari kaubamärgi all pagaritooteid valmistava ASi Hallik ülestöötaja, perekond Hallik, on pärast pikki ja keerulisi läbirääkimisi otsustanud müüa oma väikeosaluse enamusaktsionärile ning loobuda pagariärist, kirjutab Äripäev.

Ehkki kõrvaltvaatajale võib tehingust jääda mulje kui jõuga ülevõtmisest – enamusaktsionär OÜ Masa Capital Partners ei pikendanud aprilli algul Heiki Hallikuga juhatuse liikme lepingut ning määras uueks juhiks oma inimese –, kinnitas perepoeg Heiki Hallik, et tegu on eelkõige siiski nende enda otsusega loobuda pagariärist. „Meile on tehtud pakkumine, millest on raske keelduda,“ põhjendas Heiki Hallik otsust, miks pere on nõus müüma oma allesjäänud 28,8-protsendilise osaluse kaasaktsionärile.

Heiki Hallik ei soostunud võimalikku müügisummat ning muid detaile avalikustama. Küll aga lisas ta, et nad on paarikümne aasta jooksul töötanud üles kaubamärgi Hagar ning soovivad selle eest saada head hinda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles