Vinni saab hääletajate abiga uue rannavõrkpalliväljaku

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koht Vinni spordihoone juures, kuhu rajatakse võrkpalliplats.
Koht Vinni spordihoone juures, kuhu rajatakse võrkpalliplats. Foto: Gustav Saar

Eesti Võrkpalli Liidu ja Credit24 Rahvaliiga algatatud konkursi “Võrguplatsid korda!” rahvahääletuse tulemusena rajatakse lisaks žürii valitud kümnele kohale sel aastal võrkpalliplatsid veel kahte kohta: Vinni ja Maardusse.

ASi Vinni Spordikompleks uuendamist vajav palliplats kogus aktiivsetelt toetajatelt 5485 häält, mis oli paremuselt teine tulemus. Maardu gümnaasiumile anti üle 10 000 hääle.
“Õnn on meie õuele tulemas ning saame rajada korraliku rannavõrkpalliväljaku,” rõõmustas Vinni vallavalitsuse projektijuht Gustav Saar konkursi tulemuste üle. “Kõik see oleks olemata, kui poleks olnud teie toetust, head hääletajad. Täname teid kõiki ning loodame pakkuda mõnusaid elamusi palliväljakul.”
Aprilli keskel selgusid konkursi “Võrguplatsid korda!” žürii valitud kümme kohta, kuhu rajatakse sel aastal võrkpalliplatsid. Uue võrgu, postid ja platsi piirid saavad lisaks Maardu gümnaasiumile (Harjumaa) ja Vinni Spordikompleksile (Lääne-Virumaa) MTÜ Ridala SK (Läänemaa), Tahkuranna Naisselts (Pärnumaa), MTÜ Koeru Spordiklubi (Järvamaa), MTÜ Kuimetsa Noored (Raplamaa), MTÜ Orissaare Sport (Saaremaa), MTÜ Leevakk (Põlvamaa), Rõngu Noortekeskus (Tartumaa), MTÜ P-Rühm (Valgamaa), Narva Soldino gümnaasium (Ida-Virumaa) ja Osula põhikool (Võrumaa).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles