Politsei tabas salasigarettide vedaja

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa Kundas konfiskeeritud salasigarettidest.
Osa Kundas konfiskeeritud salasigarettidest. Foto: Politsei

Teisipäeval pidas politsei-piirivalve ühispatrull Kundas kinni sõiduauto, millest leiti suures koguses Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigaretipakke.


Ühispatrull pidas liiklusjärelvalvet Kunda linnas kui märkasid varasemast tuttavat sõidukit Chrysler. Sõiduk peeti kinni ning dokumentide kontrolli ajal märkas politseinik salongis nelja suurt musta värvi prügikotti. Kottidest leiti 1500 pakki salasigarette.

Sõidukis olnud kaasreisija, 53aastane Aleksandr tunnistas üles, et need sigaretid kuuluvad talle. Ta oli need soetanud Narvast enda tarbeks kuna on kirglik suitsetaja, nimelt kulub tal 2-3 pakki suitsu päevas.

"Kuigi Aleksandr väitis, et sigarettide edasimüümise eesmärki tal polnud, siis politseil oli alust kahelda tema sõnades, sest teda on juba analoogse väärteo eest varasemalt karistatud," ütles Rakvere politseiosakonna komissar Tiit Jõgi. Jõgi lisas, et seadus keelab nii suures koguses Eesti maksumärkideta sigarettide omamise.

Politsei alustas sündmuse uurimiseks väärteomenetlust, mis käsitleb tubakatoote käitlemise korra rikkumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles