Maapealne paradiis on rumba, mambo, rock´n´roll

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsuvõistlus eragümnaasiumis.
Tantsuvõistlus eragümnaasiumis. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

“Vaadake, kuidas mambot tantsida tuleb!” hõikas Rakvere eragümnaasiumi matemaatikaõpetaja ning kauaaegne tantsujuhendaja Erki Õun enne, kui näitas saalitäiele koolilastele seda õiget ja ilusat tantsukunsti.



Tegelikult oli selline õpetlik ettenäitamine täitsa omal kohal, kuna eragümnaasiumi 10. klassi õpilased, kes võistlesid möödunud neljapäeval koolisisesel tantsuvõistlusel, peavad veel palju harjutama, et õpetajaga samaväärset taset saavutada.

Kuigi võistluse jooksul rõhutas õpetaja Õun korduvalt, et tegemist on kõigest mänguga, ning kiitis noori lihtsalt julge etteaste eest, olid ometigi kohal ka kohtunikud ning jagati pjedestaalikohti.

Mõõtu võeti kokku kolmes tantsus: mambos, rumbas ja rock´n´rollis. Kohtunike arvates oli kõikide tantsude tase paariti üsna erinev, nii said kuld-, hõbe- või pronksmedali kaela iga tantsu puhul erinevad esinejad.

Meeleolukas tantsuvõistlus lõppes õpetaja Erki Õuna lühikese sõuga, mille jooksul sai kaasa elada tõelisele tantsumõnule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles